Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Main Menu

Sepcial Promotion

Secții/Compartimente

Neurologie II

Descriere:

Secția Clinică asigură asistență medicală pentru urgențele neurologice preluate de la UPU sau prin adresare directă; pentru pacienții transferați din alte secții ale spitalului, sau alte spitale, și pentru pacienții internați prin ambulator ori la cerere.

 

Componență:

În secție își desfășoară activitatea atât medici primari, cât și medici specialiști în electroencefalografie, electromiografie și ecografie Doppler.

Clinica Neurologie are în dotare 50 de paturi.

 

Activitate principală:

În cadrul secției se realizează evaluări neurologice, precizări de diagnostic, investigații paraclinice și se asigură tratament de specialitate.

Ambulatorul integrat Neurologie II asigură consultații de specialitate la solicitarea medicilor de familie, a medicilor de altă specialitate sau la cerere; efectuează investigații paraclinice (EEG,EMG,ex Doppler carotidian și vertebral).

În cadrul ambulatoriului au loc și examinări paraclinice: laborator de neurodiagnostic (electroencefalografie, electromiografie, potențiale evocate, stimulare magnetică transcraniană); laborator de ultrasonografie (ecografie Doppler extra și transcraniană, ecografie abdominală; serviciul de neuropsihologie.

În cadrul clinicii se desfasoară și activitate didactică pentru  medici rezidenți, studenți și asistenți medicali.

 

Programe:

În ambulatorul de neurologie se derulează programele Ministerului Sănătății, privind bolile cornice (B Parkinson, demențe, epilepsie), scleroza multiplă și bolile rare (Scleroza laterala amiotrofica și Miastenia gravis).Consultațiile se fac prin programare. De asemenea, se efectuează consultațiile subcomisiilor pentru boli cornice neurologice cuprinse în Programul Național de Sănătate.

 

Location

Cluj-Napoca

 

Acceptarea de catre dvs a politicii privind datele cu caracter personal
Nota de acceptare: In conformitate cu normele GDPR, continuarea accesarii acestui site reprezinta acceptul dvs privind folosirea si stocarea datelor cu caracter personal conform regulilor si conditiilor si politicii privind cookies.

Va multumim si va invitam sa vizionati site-ul nostru!