Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Main Menu

Sepcial Promotion

Secții/Compartimente

Endocrinologie

Descriere:

Secția Clinică Endocrinologie asigură investigații și tratamente medicale specializate în domeniul endocrinologiei.

Laboratorul clinic de endocrinologie efectuează gratuit analize hormonale pentru pacienții internați pe secția clinică (internare clinică sau de zi) și consultații în ambulatorul de specialitate și contracost pentru pacienții neasigurați și analizele nedecontate de CAS.

Componență:

Secția are în structură 35 de paturi pentru spitalizare continuă și asigură internarea pe bază de programare a pacienților cu patologie endocrină, în urma unui consult de specialitate realizat în ambulator.

Profilul de activitate al spitalizării de zi, dotat cu 3 paturi, este legat de explorarea hormonală și morfologică a glandei tiroide și a obezității.

Activitate principală:

Ambulatoriile asigură consultații de specialitate  pentru pacienții cu patologie endocrină, recoltări analize de laborator, investigții specifice și asigură gratuit, prin programul național de sănătate CAS Cluj, diagnosticarea și tratamentul pacienților cu osteoporoză.   

Programe:

Location

Cluj Napoca

 

Acceptarea de catre dvs a politicii privind datele cu caracter personal
Nota de acceptare: In conformitate cu normele GDPR, continuarea accesarii acestui site reprezinta acceptul dvs privind folosirea si stocarea datelor cu caracter personal conform regulilor si conditiilor si politicii privind cookies.

Va multumim si va invitam sa vizionati site-ul nostru!