Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Main Menu

Sepcial Promotion

Secții/Compartimente

Compartiment Clinic Medicina Muncii

Descriere:

De-a lungul celor 60 de ani de funcționare a desfășurat activități prin serviciul ambulator (examene medicale de angajare, controale medicale periodice).

După o perioadă de efervescență în care a funcționat cu 120 paturi, a urmat o perioadă de declin progresiv până în prezent-când funcționează cu 15 paturi.

Componență:

Ambulatoriul Compartimentului Clinic Medicina Muncii cuprinde:

  • 3 cabinete medicale – fiecare condus de un medic primar de medicina muncii;
  • un cabinet de audiometrie;
  • un cabinet psihologic.

 

Activitate principală:

În cadrul Ambulatoriului de Medicina Muncii se efectuează consultații și investigații pentru cazurile de boli profesionale declarate, suspiciuni de boli profesionale, precum și pentru pacienții cu boli legate de profesie.

În urma consultațiilor se fac recomandări de efectuare a altor investigații (radiografii pulmonare sau osoase, explorări funcționale respiratorii sau cardiovasculare, examinări de laborator, audiometrii sau examinări psihologice) precum și de internare a pacienților cu suspiciune de boală profesională sau boală legată de profesiune.

Un alt capitol important al activității noastre îl reprezintă examinările efectuate în vederea angajării persoanelor, a controlului medical periodic, la reluarea muncii respectiv schimbarea locului de muncă. Beneficiarii acestor examinări sunt angajații Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca și ai instituțiilor cu care avem contracte de prestări servicii pentru activitatea de medicina muncii: UMF Cluj-Napoca, IOCN Cluj-Napoca, Spitalul Clinic de Recuperare, Spitalul Militar, Spitalul Clinic de Copii, Institutul Clinic de Hepatologie, Institutul Clinic de Urologie și Transplant Renal.

 

Programe:

Activitatea din Ambulatoriul de Medicina Muncii are și o importantă latură didactică, medicii rezidenți instruindu-se permanent și participând efectiv la toate activitățile menționate sub supravegherea medicului primar de medicina muncii.

 

 

Acceptarea de catre dvs a politicii privind datele cu caracter personal
Nota de acceptare: In conformitate cu normele GDPR, continuarea accesarii acestui site reprezinta acceptul dvs privind folosirea si stocarea datelor cu caracter personal conform regulilor si conditiilor si politicii privind cookies.

Va multumim si va invitam sa vizionati site-ul nostru!