Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Main Menu

Sepcial Promotion

Secții/Compartimente

Compartiment A.T.I. Obstetrică Ginecologie III

Compartiment Anestezie și Terapie Intensivă Obstetrică-Ginecologie III

 

Descriere:

Compartimentul ATI este parte a Clinicii „Dominic Stanca”.

Compartimentul ATI cuprinde 3 saloane în total 12 paturi (salonul 20 - 5 paturi, salonul 21 - 2 paturi, salonul 22 - 5 paturi) și unitate transfuzie (UTS). Compartimentul ATI este dotat cu stație centralizată, 8 monitoare multifuncționale, defibrilator, 2 ventilatoare mecanice,  seringi automate, aer comprimat, 3 paturi multifuncționale,  2 monitoare portabile, aparat de încălzit fluide. UTS-ul este dotat cu frigider cu perdea de aer pentru depozitarea sângelui și a derivatelor de sânge, combină frigorifică pentru păstrarea PPC, răcitor pentru stocarea serurilor hemotest, frigider cu congelator pentru serotecă, centrifugă, termostat, calculator.

Blocul operator este complet renovat, fiind compus din 2 săli operatorii și dotat cu 3 mese operatorii moderne, aparate de anestezie, electrocautere, turn de laparoscopie și histeroscopie HD, iar prin conexiune la internet se pot realiza transmisii live la distanță cu intervențiile chirurgicale efectuate.

Clinica reprezintă și sediul Disciplinei Obstetrică-Ginecologie II din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” cu un număr de 12 cadre didactice. Membrii colectivului din disciplină își desfășoară activitatea cu studenții Facultății de Medicină anul VI, liniile de studiu română și engleză. De asemenea, în Clinica Obstetrică Ginecologie „Dominic Stanca” se pregătesc medici rezidenți în specialitățile obstetrică-ginecologie, neonatologie, ATI. Disciplina Obstetrică-Ginecologie II organizează cursuri postuniversitare în diverse domenii, cum ar fi ultrasonografia ginecologică și obstetricală, histeroscopie, laparoscopie sau cardiotocografie, cursuri ce se bucură de un interes deosebit.

Medic șef compartiment ATI - Virgil Ioan Dorca,

Asistentă-șefă compartiment ATI Elvira Marangoci

 

Location

Cluj-Napoca

 

Acceptarea de catre dvs a politicii privind datele cu caracter personal
Nota de acceptare: In conformitate cu normele GDPR, continuarea accesarii acestui site reprezinta acceptul dvs privind folosirea si stocarea datelor cu caracter personal conform regulilor si conditiilor si politicii privind cookies.

Va multumim si va invitam sa vizionati site-ul nostru!