Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Main Menu

Sepcial Promotion

Secții/Compartimente

Obstetrică Ginecologie I

Descriere:

Clinica Obstetrică Ginecologie din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență a fost construită începând cu anul 1898, suferind numeroase modificări și reparații de-a lungul vremii, cu scopul de a se alinia normelor actuale de funcționare.

Componență:

În cadrul secției își desfășoară activitatea atât medici specialiști cât și medici primari, doctoranzi, rezidenți, cadre medii și auxiliare, care reușesc cu succes să acopere toate cerințele medicale competente în obstetrică și ginecologie.

Activitate principală:

Secția de obstetrică oferă asistență calificată la naștere în 3 săli, dotate cu aparatură modernă, iar urmărirea lăuziei se face în saloane modernizate, cu condiții optime de cazare.

Pe langă asistența la naștere, în clinică se face diagnostic prenatal, existând de asemenea un compartiment de reproducere umană asistată.

Cazurile ginecologice ce se adresează clinicii sunt rezolvate chirurgical în 4 săli de operație, dotate cu aparatură modernă ce permite atât intervenții operatorii clasice cât și laparoscopii și histeroscopii.

Urmărirea postoperatorie se face într-un compartiment de terapie intensivă modern utilat.

O parte integrantă din activitatea clinicii se desfășoară și la centrul de cercetare Imogen.

Programe:

Proiectele de cercetare în derulare vizează diagnosticul prenatal și informatizarea activității medicale și se desfășoară în parteneriat cu Universitatea de Medicină și Farmacie, Universitatea Tehnică și Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Cluj-Napoca.

Location

Cluj-Napoca

 

Acceptarea de catre dvs a politicii privind datele cu caracter personal
Nota de acceptare: In conformitate cu normele GDPR, continuarea accesarii acestui site reprezinta acceptul dvs privind folosirea si stocarea datelor cu caracter personal conform regulilor si conditiilor si politicii privind cookies.

Va multumim si va invitam sa vizionati site-ul nostru!