Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Main Menu

Sepcial Promotion

Secții/Compartimente

Medicină Internă II

Descriere:

Sectia a fost reînființată în anul 2008, la ințiativa profesorului Dan Dumitrașcu, cu sprijinul conducerii de atunci a spitalului.

În prezent secția are un număr de 50 de paturi, cu saloane renovate; vechile saloane mari fiind împărțite în câte 2 saloane mai mici.

Componență:

Cu sprijinul Asociației Ordinului Cavalerilor Ioaniți din Erfurt, Germania, organizație caritabilă a fost adus și instalat mobilier nou de spital, care să faciliteze atât procesul medical de îngrijire cât și zilele de spitalizare ale pacientului. Clubul Rotary Cluj-Cetățuie a ajutat la introducerea oxigenului în majoritatea saloanelor.

Activitate principală:

Secția oferă servicii de înaltă performanță în diagnosticul tulburărilor digestive funcționale și de motilitate, detinând explorări unice în Transilvania: manometrie esofagiană și anorectală de înaltă rezoluție, pH-metrie cu impedanta, determinarea tranzitului colonic cu markeri radioopaci etc.

Pe secție sunt îngrijiți nu doar bolnavi digestivi ci sunt gestionate și numeroase urgențe cardiovasculare și respiratorii. În acest sens există și un ambulator foarte activ, pentru bolnavi de interne și gastroenterologie.

Programe:

Secția oferă pacienților din programele speciale ale Minsiterului Sănătății, tratamente pentru hepatitele si cirozele virale B si C, bolile inflamatorii intestinale, boala Gaucher, etc.

Location

Cluj Napoca

 

Acceptarea de catre dvs a politicii privind datele cu caracter personal
Nota de acceptare: In conformitate cu normele GDPR, continuarea accesarii acestui site reprezinta acceptul dvs privind folosirea si stocarea datelor cu caracter personal conform regulilor si conditiilor si politicii privind cookies.

Va multumim si va invitam sa vizionati site-ul nostru!