Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Main Menu

Sepcial Promotion

CONCURS DE CREATIVITATE LA SPITALUL CLINIC JUDEȚEAN DE URGENȚĂ CLUJ-NAPOCA

Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca anunță lansarea unui concurs, care se adresează, în principal, studenților a trei universităși din Cluj-Napoca – Universitatea de Artă și Design, Universitatatea Babeș-Bolyai și Universitatea Tehnică.

Competiția are ca miză crearea unui logo și a unei identități vizuale pentru Spitalul Clinic Județean de Urgență. În concurs se pot înscrie studenți, masteranzi sau doctoranzi, peste 18 ani. Proiectele de logo pot fi trimise în format .png, .jpg. sau .pdf, dimensiune A4, iar mărimea fișierelor expediate să nu depășească 25 MB. Termenul-limită pentru trimiterea propunerilor este 14 martie 2016, ora 14:00, pe adresa de e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Logo-ul va trebui să reprezinte dimensiunea spitalului, complexitatea activității (specializări multiple, cercetare, învățământ) și faptul ca instituția este un punct de referință pentru zona Transilvaniei.

Dorim ca Spitalul Clinic Județean de Urgență să aibă o identitate originală, vizibilă și reprezentativă, de aceea am hotărât să facem apel la creativitatea studenților Universităților implicate”, a precizat managerul Petru Șușca.

Mai multe detalii referitoare la regulament, cerințe și desfășurarea concursului sunt disponibile pe site-ul spitalului (www.scju-cluj.ro) sau la numărul de telefon: 0264-597.852.

Câștigătorul va fi desemnat de un juriu alcătuit din reprezentanți ai spitalului, dar și specialiști în domeniu, iar cel mai bun proiect va fi premiat cu 1000 lei și posibilitatea unui internship în cadrul departamentului de comunicare al instituției. Anunțarea proiectului câștigător se va face la 17 martie 2016.

Cluj-Napoca, 19.02.2016

 

Acceptarea de catre dvs a politicii privind datele cu caracter personal
Nota de acceptare: In conformitate cu normele GDPR, continuarea accesarii acestui site reprezinta acceptul dvs privind folosirea si stocarea datelor cu caracter personal conform regulilor si conditiilor si politicii privind cookies.

Va multumim si va invitam sa vizionati site-ul nostru!