Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Main Menu

Sepcial Promotion

                                                                Comunicat de presă

 

 

Noi angajări la Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca

 

 

Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca a organizat, în 08.02.2016, concursuri pentru ocuparea a 73 de posturi pe perioadă nedeterminată: 55 - personal medical de specialitate, 4 - personal tehnico-administrativ și 14 personal de deservire și muncitori.

Angajările din această perioadă susțin declarația managerului Petru Șușca, într-un interviu acordat recent: „resursa umană rămâne la fel de importantă ca și în 2015 și va constitui unul dintre obiectivele prioritare pentru anul 2016”. Anul trecut au fost angajate 480 de persoane, fiind prelucrate aproape 1000 de dosare de participare la concurs. Cu toate acestea, la 31.12.2015, la nivelul spitalului existau 423 posturi vacante, cu 116 mai puține decât la sfârșitul anului 2014.

Au fost scoase la concurs 16 posturi de asistent medical: Chirurgie I Sterilizare (1), Bloc Operator Chirurgie I (5), Chirurgie generală II (1), Neonatologie I, II (6) și Obstetrică-ginecologie III (2). S-au înscris 39 de candidați. În urma concursului, au fost admiși 24, respinși 12, iar trei nu s- au prezentat. Cea mai mare concurență s-a înregistrat pentru Bloc Operator Chirurgie I, unde au fost

3.4 candidați/ loc. Cei admisi au obținut, la proba scrisă, note cuprinse între 5. 10 și 9.46.

Alte 27 de posturi de infirmier s-au scos la concurs, în Chirurgie I (3), Bloc Operator Chirurgie I (6), Ortopedie Traumatologie (1), Chirurgie Plastică Microchirurgie Constructivă (1),

A.T.I. I, II (7), Obstetrică ginecologie I, II (2), Neurochirurgie (1), Ortopedie traumatologie I (2), Ortopedie I Bloc Operator (1), Bloc Operator Obstetrică ginecologie II, III (2). Pentru acestea s-au înscris șapte candidați, dintre care șase persoane au fost admise, în urma probei scrise, cu note între

5.00 și 9.33; un candidat nu s-a prezentat la concurs. Au rămas, în continuare, 20 de posturi vacante.

Pentru cele zece posturi de îngrijitoare s-au înscris zece candidați: au fost admiși opt, unul respins și unul neprezentat. Candidații admiși au note între 5.33 și 8.83. La Centrul de cercetare Imogen au fost scoase la concurs două posturi de tehnician de radiologie și imagistică.

De asemenea, s-a organizat un concurs pentru ocuparea a 14 locuri pentru personalul de deservire și muncitori. Toți cei 11 candidați înscriși au fost admiși.

În cazul compartimentului juridic, serviciului de evaluare și statistică medicală și serviciului de achiziții publice contractare, nu au fost depuse dosare; în consecință, concursul  nu a mai avut loc.

O parte din locurile vacante vor fi scoase la concurs, în decursul acestui an, conform legii, după aprobarea bugetului.                                                                                                                  

 

Cluj-Napoca, 10. 02.2015

COMITETUL DIRECTOR

 

Acceptarea de catre dvs a politicii privind datele cu caracter personal
Nota de acceptare: In conformitate cu normele GDPR, continuarea accesarii acestui site reprezinta acceptul dvs privind folosirea si stocarea datelor cu caracter personal conform regulilor si conditiilor si politicii privind cookies.

Va multumim si va invitam sa vizionati site-ul nostru!