Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Main Menu

Sepcial Promotion

Ec. Dr Petru Șușca

Manager al Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca din octombrie 2013.  

Anterior mandatului de manager a ocupat, timp de 11 ani, poziția de director-adjunct administrative al Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu”, Cluj-Napoca.

Are studii în management, informatică medicală și evaluarea performanțelor și a  costurilor în sistemul de sănătate.

Responsabil economic pentru numeroase programe și proiecte naționale, cu aproape 20 de ani de experiență în management, administrație și  învățământ universitar.



Cuvântul managerului

Despre performanțele sistemului medical românesc s-au spus și se vor spune  multe.Deficiențele sunt reale, dar nu de nedepășit.

Am preluat Spitalul, în octombrie 2013, cu datorii la furnizori de peste 13.000.000 lei. La  31 decembrie 2015, Spitalul nu numai că nu avea datorii, ci a înregistrat un excedent de    peste 16.000.000 lei.

De la numirea mea la conducerea instituției am aplicat principiile unui management eficient, bazat pe reducerea costurilor și creșterea veniturilor spitalului. Obiectivul a fost și este, în continuare, îmbunătățirea actului medical.

Am eficientizat costurile și am scăzut cheltuielile spitalului, dar măsurile luate nu au afectat calitatea actului medical. Dimpotrivăîn acești din urmă trei ani, au fost achiziționate mai multe materiale sanitare decâîn anii precedenți. În plus, am reușit să investim serios în infrastructura spitalului, atât prin achiziționarea de aparatură medicală, dar și prin reparații capitale în unele secții.

Dincolo de toate, toate eforturile noastre susținute, atât ale personalului medical, câși ale personalului administrativ, vizează bunăstarea oamenilor simpli. Tot ce facem e pentru ei.

 

Acceptarea de catre dvs a politicii privind datele cu caracter personal
Nota de acceptare: In conformitate cu normele GDPR, continuarea accesarii acestui site reprezinta acceptul dvs privind folosirea si stocarea datelor cu caracter personal conform regulilor si conditiilor si politicii privind cookies.

Va multumim si va invitam sa vizionati site-ul nostru!