Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Main Menu

Sepcial Promotion

ANUNȚ 06.09.2017

 

„Nu există bucurie mai mare decât să redai speranța unui om aflat în suferință”, declara Prof. Ștefan Florian, șeful Secției Clinice Neurochirurgie, din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca. Anii de muncă dedicați bunăstării pacienților, profesionalismul și devotamentul s-au materializat prin recenta alegere a Profesorului Dr. Ștefan Florian în funcția de Vicepresident – at large al Federației Mondiale de Neurochirurgie.

Federația Mondială de Neurochirurgie este o organizație globală, care are ca scop îmbunătățirea asistenței medicale neurochirurgicale, pe plan mondial, și asigurarea formarea permanentă a noilor generații de neurochirurgi.

Distincția acordată Prof. Dr. Ștefan Florian înseamnă o recunoaștere a meritelor profesionale, pe plan internațional, și o apreciere a eforturilor investite în dezvoltarea neurochirurgiei din România. Faptul onorează, deopotrivă, învățământul medical clujean, dar și Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca.

Talentul, reputația și dedicația unor medici ca Prof. Dr. Ștefan Florian fac din spitalul nostru un punct de referință pe harta națională a serviciilor medicale. Le adresăm tuturor, pe această cale, mulțumirile noastre și întreaga recunoștință. 

 

Acceptarea de catre dvs a politicii privind datele cu caracter personal
Nota de acceptare: In conformitate cu normele GDPR, continuarea accesarii acestui site reprezinta acceptul dvs privind folosirea si stocarea datelor cu caracter personal conform regulilor si conditiilor si politicii privind cookies.

Va multumim si va invitam sa vizionati site-ul nostru!